muudame teie unistused peoks

Oma klientidele pakume ainult parimat

Event Hubi pakutavad teenused:

Ürituse planeerimine

Koostame ürituse toimumis plaani vastavalt kliendi soovile. Arvestame kõiki nüansse ning eripärasid ja anname nõu tekkivate probleemide lahendamiseks.

Ürituse organiseerimine

Organiseerime vastavalt koostatud plaanile kõik vajaliku sh. toimumiskoha, varustuse, toitlustuse, ajaviite, õhtujuhi ja kõik muu vajaliku vastavalt kliendi soovile.

Ürituse teostamine

Teostame ürituse vastavalt plaanile ning kliendi soovile. Tagame sujuva ürituse toimumise algusest lõpuni, jälgides ürituse kvaliteeti ning plaanipärast kulgemist.

Koge Event Hubi eripära

Kui Sul on mõni üritus, mis ei taha realiseeruda, siis võta ühendust Event Hubiga! Meie paindlikud teenused annavad igas suuruses üritusele võimaluse ellu ärgata ning pakkuda rõõmu just Sulle.

Väikesed intiimsed üritused

Sünnipäev kodus, pidu kohvikus või aias. Kohvipaus kontoris, koolitus, koosolek või esitlus töökohal. Event Hub aitab planeerida ja korraldada.

Suuremad üritused

Suuremad seltskonna peod, juubelid ja pulmad. Ettevõtete motivatsiooniüritused, seminarid, suve – ja talvepäevad, koosviibimised ja tähistamised. Event Hub teeb valmis ja viib läbi.

Eelarvelised üritused

Kui Teil on kindel eelarve, mille raames soovite üritust korraldada, siis Event Hub saab ka siin abiks olla. Koostame Teile pakkumise vastavalt Teie eelarvele ning garanteerime parima teenuse.

Toitlustusalased seltskonna koolitused

Organiseerime ka Event Hubi siseselt üritusi ja koolitusi. Meie valikus on koos kokkamise koolitused, õlle – ja siidri valmistamise koolitused ning temaatilised õhtusöögid huvitavate inimestega.

Ürituste toimumiskohtade vahendamine

Vahendame laias valikus kohtasid ürituste läbiviimiseks üle Eesti. Meie koostööpartneritel on olemas mõnusad toimumiskohad nii väikestele seltskondadele ( kuni 30 inimest ) kui ka suurtele seltskondadele ( kuni 500 inimest ). Täpsemat infot kõikide teenuste kohta saate meie e – posti aadressilt või FB – lehelt.

Loo meeldejääv üritus Event Hubiga