muudame teie unistused peoks

Event Hubis planeerime, organiseerime ja teostame Teie üritused täiuslikuks

Teadmised, oskused ja kogemused.

Õpitud teadmised, omandatud oskused ja aastatepikkune kogemus on meie eeliseks.

Kirg täiuslikkuse poole on meie motivatsiooniks.

Meist

Risto Kaselaan: Eestvedaja

kogemus: 24 aastat ( alates 1998 a. )

Olen üle 20 aasta olnud tegev toitlustuses ning ürituste korraldamise valdkonnas. Selle aja jooksul on ette tulnud nii eksimusi kui ka edulugusid, kuid see on olnud vesi minu veskile. Nagu ütles Friedrich Nietzsche: “Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks.” Koolis õpitu ning praktilise töö käigus omandatu on vorminud minust selle, kes ma olen täna, ehk siis oma ala spetsialisti. Olles töötanud paljude Eesti suurimate toitlustus- ja peokorraldusettevõtete heaks, olen kogunud arvestatava teadmiste- ja oskuste pagasi ning kujundanud oma kindla nägemuse toitlustusärist. Selle aja jooksul olen ümbritsenud ennast inimestega, kes oma pädevusega annavad lisaväärtust nii minu tegevusele kui ka minu ettevõtmistele. Need inimesed koos minuga ongi Event Hub. Kogu meie kontsentreeritud tarkuse- ja vilumuse pagas on Teie kasutuses hetkest, kui otsustate Event Hubiga koostööd alustada.

Kontseptsioon

Kõik sai alguse mõttest. Mõte on edasiviiv jõud.

Töötades erinevate ürituste korraldajate juures, tabasin ennast tihti mõttelt, et miks peab ühe ürituse korraldamine olema nii keeruline ja aeganõudev ning miks ei võiks üritus olla pidu juba algusest peale.

Event Hub on ürituste korraldamise ja teostamise teenus. Event Hub eripäraks on see, et me tegeleme oma klientidega personaalselt, hoolivalt ning vastutustundlikult. Tihti juhtub, et suurte ja keeruliste ürituste korraldamiseks ei pruugi väikestel ettevõtetel piisata ressursse, teadmisi ja oskuseid. Paljudel juhtudel jääb seetõttu üritus korraldamata. Samas, võib juhtuda, et suured ürituste korraldajad ei võta jutule väikeste soovidega kliente. Kodused peod ja sünnipäevad ei ole suurtele tegijatele huvipakkuvad. Meie eesmärk on pakkuda kõikidele klientidele üritusi just sellisel kujul ja suuruses nagu see on neile vajalik. Et rahuldada oma klientide soove, teeme koostööd kõikide toitlustajate, ürituste korraldajate ja meelelahutajatega, keda on täiuslikuks ürituseks vaja ning kes tahavad ka meiega koostööd teha.

Soovid infot või hinnapakkumist

Küsi julgelt.